Trafic triplu la showroom-ul BDT

24 Martie 2009

Bucuresti, 24 martie 2009 – Cu ocazia lansarii in Romania a Ford Fiesta si Ford Ka, BDT, distribuitor autorizat Ford, a oferit atat publicului, cat si echipei de fotbal FC Rapid posibilitatea de a testa noile modele in cadrul evenimentului Porti Deschise.

In zilele 7-8 si 14-15 martie, BDT si-a deschis portile pentru toti cei interesati de noile modele ale gamei Ford. In plus, vizitatorii care au efectuat test-drive-uri cu noile Fiesta si Ka au participat automat la tombola, putand castiga un week-end cu unul dintre aceste modele.


Cu ocazia acestui eveniment, traficul in showroom-ul BDT Ford s-a triplat comparativ cu week-end-urile obisnuite, ajungand la aproximativ 500 de vizitatori.
Conform raportului emis de Romcar, importatorul Ford in Romania, referitor la rezultatele tombolei organizata la nivel national, BDT s-a bucurat de o cota de participare la concurs de aproximativ 20%.
"Am fost placut surprinsi sa observam ca in ciuda actualei crize economice, interesul vizitatorilor pentru cele doua modele a fost semnificativ. Acestia s-au declarat incantati de noile dotari si de designul kinetic al noilor Ford.Fiesta si Ford Ka. Consider ca lansarea acestor noi produse este binevenita si ne va ajuta sa crestem vanzarile BDT - Ford", a declarat Dan Schiopu, director vanzari al BDT Ford.


Noile modele Ford s-au bucurat si de atentia echipei de fotbal FC Rapid, in cadrul unui eveniment special organizat de BDT, miercuri, 11 martie a.c.. In prezenta presei de specialitate si nu numai, jucatori precum Radomir Djalovici, Stefan Mardare, Joao Paulo Pinto, Ovidiu Herea, Elinton Andrade, Emil Dica si Lucian Raduta au testat noua Fiesta, dar si alte modele Ford comercializate in Romania.

Cu ocazia acestui eveniment, portarul echipei FC Rapid, Elinton Andrade, a declarat: "Desi sunt obisnuit sa conduc masini mai mari, pot spune ca m-am indragostit de noua Fiesta. Am fost incantat in special de calitatea condusului si de linia de design."

Pentru aceasta sesiune de test drive, BDT a pus la dispozitia jucatorilor FC Rapid o paleta larga de versiuni si dotari ale modelelor Fiesta si Ka (Fiesta - Titanium 1.6 TDCI 90 CP, Trend 1,4 TDCI, 68 CP si Trend 1,4 benzina, 96 CP; Ka - Titanium 1,3 TDCI, 75 CP).


BDT, distribuitor autorizat Ford, face parte din BDT Group si dispune de toata gama de autoturisme si autoutilitare Ford, comercializate in Europa.
BDT Group este una dintre cele mai dinamice companii pe piata auto de retail din Romania. Marcile comercializate de BDT Group sunt: Ford, Mazda, carora li se adauga si automobile premium prin compania Carlex - membra a BDT Group.
BDT Group vine in intampinarea cerintelor clientilor sai cu o gama variata de servicii, cum ar fi buy-back, leasing financiar si operational, rent-a-car.