Aniversare la BDT Mazda

12 Noiembrie 2008

Bucuresti, 12 noiembrie 2008 – BDT a sarbatorit implinirea unui an de la deschiderea oficiala a complexului BDT Mazda.

BDT Group a inceput comercializarea modelelor Mazda in Romania inca din anul 2000, cresterea continua a vanzarilor determinand crearea in 2007 a unui dealership dedicat Mazda.


"Datorita faptului ca BDT Mazda a cunoscut o dezvoltare foarte rapida, a aparut nevoia de extindere pentru a reusi sa facem fata cu succes activitatii noastre, si sa ne ridicam, ca si pana acum, la cele mai inalte standarde de reprezentare. Astfel, a luat fiinta noul nostru complex", a declarat Cristian Nitulescu, director vanzari BDT Mazda.
Amenajarea si transformarea spatiului disponibil intr-un showroom si un service performant, la standarde Mazda, a durat aproximativ sase luni. Valoarea aproximativa a investitiei s-a ridicat la 1,5 milioane EUR si s-a realizat din fonduri proprii.


Service-ul, amplasat la subsolul cladirii, a constituit o adevarata provocare, compania reusind sa respecte atat normele de poluare, cat si cele de siguranta si securitate a operatiunilor efectuate, norme impuse de legislatia europeana in viguare.


Noua locatie, dar si experienta intregii echipe de vanzari au contribuit in egala masura la obtinerea performantelor deosebite inregistrate de BDT Mazda in perioada 2007-2008. Astfel, BDT Mazda detine in momentul de fata o cota de piata de 30 % din totalul vanzarilor Mazda pe Romania, inregistrand in luna septembrie a anului in curs cel mai mare numar de unitati vandute in acest an - 113 unitati - cu 438 % mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.


BDT MAZDA face parte din BDT Group, una dintre cele mai dinamice companii romanesti ce activeaza in sectorul auto. Marcile reprezentate de BDT Group sunt: Ford, Mazda, precum si automobile premium comercializate prin compania Carlex.
Pentru a raspunde tuturor cerintelor si exigentelor clientilor sai, BDT Mazda ofera o gama variata de servicii, cum ar fi: buy-back, leasing financiar, inchirieri auto sau rent-a-fleet.