BDT Rent a înregistrat creşteri de peste 20% în prima parte a anului 2010

15 Martie 2010

BDT Rent a înregistrat creşteri de peste 20% în prima parte a anului 2010

BDT Rent a înregistrat în lunile ianuarie si februarie 2010 o creştere de 20% a contractelor de închirieri de autovehicule, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Aceaste rezultate se datorează profesionalismului echipei de vânzări, flexibilităţii şi calităţii serviciilor oferite de BDT Rent. Un alt factor care a contribuit la această creştere a fost faptul că marile companii deţinătoare de parcuri auto, îşi îndreaptă atenţia din ce în ce mai mult spre domeniul de închirieri de autovehicule pe termen lung ca urmare a extinderii operaţiunilor, dar şi din raţiuni de eficientizare a costurilor.

BDT Rent oferă acestor clienţi, service şi întreţinere gratuite pe toată perioada închirierii.

Creşterea contractelor de închirieri autovehicule la începutul acestui an, ne ajută să fim încrezători şi în anul 2010. Datorită performanţelor înregistrate, avem în plan extinderea parcului auto în perioada următoare şi o creştere de cel puţin 20% faţă de anul 2009", a declarat Răzvan Popescu, director executiv BDT Rent.

BDT Rent a încheiat anul 2009 cu rezultate foarte bune, ajungând la performanţa de a dubla atât cifra de afaceri, cât şi numărul de contracte de închirieri autovehicule, faţă de anul 2008.

BDT Rent oferă autovehicule spre închiriere atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Preţurile includ TVA şi asigurare Full CASCO. Pentru clienţii BDT Group care au maşina în service, BDT Rent le oferă autovehicule de cea mai bună calitate la preţuri avantajoase.

Stiri

Pentru informatii suplimentare despre BDT Group, va rugam completati formularul alaturat, iar departamentul nostru de PR va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.