• Vanzari autovehicule noi

  Vanzarile de autovehicule noi reprezinta principalul domeniu de activitate a BDT Group. Marcile comercializate de BDT Group sunt: Ford, Mazda, precum si autovehicule din segmentul premium..

 • Service

  Fie ca detineti un autovehicul Ford, Mazda, BDT Group va ofera servicii post vanzare la standardele fiecarei marci in parte.

  Grija fata de clientii nostri este esentiala, nu doar prin vanzarea unui autovehicul, ci si prin relatia pe care o dezvoltam cu acestia ulterior.

  Toate locatiile de servicii post vanzare ale BDT Group respecta standardele producatorilor si beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, avand in spate o intreaga echipa de profesionisti.

 • Asigurari

  BDT Asig, membru al BDT Group, va ofera polite de asigurari de tip RCA si CASCO, la preturi avantajoase, prin ofertele speciale ale principalelor companii de profil din Romania.

  Noi va garantam ca in functie de motorizare sau de valoarea autovehiculului, veti fi beneficiarul unei polite de asigurare, adaptate perfect nevoilor Dumneavoastra.

 • Vanzari second-hand & buy-back

  Sistemul "buy-back", oferit de BDT Group, consta in facilitarea achizitiei unui autovehicul nou de catre un client, prin oferirea unui pret de rascumparare avantajos pentru autovehiculul, pe care acesta il detine in prezent.

  Cu alte cuvinte, daca doriti sa va achizitionati o masina noua marca Ford, Mazda, va asteptam cu masina veche, orice marca ar fi aceasta, care va fi evaluata la un pret corect de catre specialistii nostri. Ulterior, valoarea stabilita de noi poate fi considerata ca si avans pentru un autoturism nou achizitionat de la BDT Group.

  Ceea ce deosebeste BDT Group de majoritatea celorlalti dealeri auto, este faptul ca prin Sistemul nostru “buy - back” primim ORICE marca si ORICE model pentru evaluare si valorificare, la preturi avantajoase.

 • Rent-a-car

  BDT Group va pune la dispozitie si serviciul rent-a-car prin compania BDT Rent. Compania dispune de peste 300 de autovehicule pentru inchiriere.

  BDT Rent pune la dispozitie pentru inchiriere o gama variata de autoturisme si autoutilitare. Fie ca se cauta pentru inchirere masini din clasa mica, limuzine, 4x4 sau SUV-uri clienti pot alege unul din modelele disponibile la BDT Rent. Pentru ca pretuim dreptul la intimitate al clientilor autoturismele diponibile pentru rent a car nu sunt inscriptionate.

  Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai BDT Rent pune la dispozitia acestora o serie de servicii conexe cum ar fi livrarea si ridicarea automobilului de la o adresa data de beneficiar sau punerea la dipozitia acestuia a unui sofer.

  In parcul nostru veti regasi urmatoarele modele:

  Ford Fiesta

  Mazda BT 50

  Ford Mondeo

  Ford Transit 8+1 Locuri

  Ford Tourneo Connect

  Ford Transit VAN 3.500 KG

  Chrysler 300 C Limo

  Jeep Commander

  Ford Ranger

  Opel Corsa

  Jeep Patriot

  Ford Fusion

  Ford KUGA

  Focus CC

  Jeep Wrangler

  Ford C MAX

  BDT Rent se ocupa de intretinere,servisare, schimbul anvelopelor si de reparatii. Ca bonus, beneficiati de o masina de schimb pe durata in care a dumneavoastra este indisponibila.