Newsletter

Prin simpla introducere a adresei de e-mail in campul de mai jos va puteti asigura ca veti fi intotdeauna la curent cu noutatile si ofertele BDT Group.

Email: ** 
Prenume: 
Nume: 
Telefon: 
  -  
** camp obligatoriu

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, companiile din grupul BDT (Business Development Team SRL, Business Development Team Services SRL, Carlex International SRL precum si Premium Leasing IFN SA), denumite in continuare Companiile, au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a va putea transmite informantii si oferte generale sau personalizate. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, insa acestea ne sunt necesare pentru a va putea transmite informantii si oferte generale sau personalizate. Refuzul dvs. de a ne furniza aceste date, determina imposibilitatea de a beneficia de ofertele si promotiile Companiilor noastre. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, sau evenimentele oferite de Companiilor, acordul dumnavoastra este necesar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul Marketing al SC Business Development Team SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
______________________________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.