In 1999 compania si-a schimbat patronatul si astfel a devenit Business Development Team. Tot in aceasta perioada, BDT a inceput si comercializarea marcii Mazda.

2005 reprezinta un an important pentru BDT Group. Astfel, in acelasi an s-a deschis primul complex Ford din Romania ce respecta toate standardele de reprezentare ale producatorului atat in ceea ce priveste spatial dedicat showroom-ului, cat si service-ul.

Ca raspuns la solicitarile clientilor, conducerea BDT Group a decis si formarea BDT Rent, companie ce ofera atat servicii de Rent a Car, cat si Rent a Fleet ajungand astazi la o flota de peste 300 de autovehicule disponibile pentru inchiriere.

In 2006, odata cu venirea in Romania a Mazda Central and Eastern Europe, BDT si-a extins activitatea prin comercializarea marcii in Romania, reusind ca in anul 2007 sa inaugureze un complex autorizat cu showroom si service.

Tot in 2007, a fost lansata si compania Carlex, dealer multimarca de automobile premium.

Nici anul 2008 nu a fost unul lipsit de evenimente importante pentru BDT Group, compania extinzandu-si astfel portofoliul de produse si servicii. Astfel, la inceputul anului trecut, a fost infiintata si divizia de asigurari din cadrul Grupului - BDT Asig. pregatita sa ofere clientilor BDT cele mai bune oferte din domeniu.

"BDT Group - experti in succes!"

 • MISIUNE

  BDT este expertul in gasirea solutiei perfecte pentru achizitionarea unui autovehicul, precum si in oferirea celor mai rapide si de calitate servicii conexe.

 • VIZIUNE

  BDT Group va deveni cel mai puternic grup romanesc independent de pe piata auto.

 • VALORI

  Valorile BDT sunt foarte importante, deoarece ele contureaza personalitatea organizatiei noastre. Acestea afecteaza modul in care muncim, produsele si serviciile pe care le furnizam.

  Acestea sunt:

  • Competenta
  • Dinamism
  • Eficienta
  • Responsabilitate

DESPRE NOI

BDT s-a infiintat in 1993 ca "Business Development and Trade", fiind distribuitor de autovehicule, piese si accesorii Ford.